Seite 1 von 1

crash in artweaver portable 0.5.7

Verfasst: Mo Jan 05, 2009 6:02 am
von whazzup
attached a pic of the error msg. happened after i first fired up artweaver, when i was trying to change some colours from the color wheel. not sure wat it means.


using a laptop, Vista Home Premium 64 bit, Turion 2.0Ghz, nvidia 6150 graphics, 4G ram.

juz wondering, is the normal installed artweaver more stable?

Verfasst: Sa Jan 10, 2009 3:50 pm
von Boris Eyrich
juz wondering, is the normal installed artweaver more stable?

There is no difference between the normal and the portable version.

I've never seen this error before. I'll try to reproduce it and fix it with one of the next versions.

re: crash

Verfasst: Di Jan 20, 2009 9:19 pm
von jennifert
I am experiencing a similar problem. It is the same version, and it crashes on open.

---------------------------
Error
---------------------------
Could not complete your request because the Directory "\Standard\Brushes\"
was not found.
---------------------------
OK
---------------------------

edit: It was from a fresh download

Verfasst: Di Jan 27, 2009 9:15 pm
von Boris Eyrich
Could not complete your request because the Directory "\Standard\Brushes\" was not found.


It seems that your Artweaver installation is not complete. Because you're using the portable version you have to extract the whole content of the zip-archive into an directory.

Besides the Artweaver program files there should be also a few folders like Standard, Plug-Ins, ... present int this directory.

Verfasst: Do Jun 25, 2009 12:28 am
von RoninV
Was this issue with the portable version cleared up?