Bricked AW installation

Here everybody can post his questions/problems with Artweaver.
dwsel
Beiträge: 73
Registriert: Mo Nov 17, 2008 11:10 pm
Kontaktdaten:

Bricked AW installation

Beitragvon dwsel » Sa Mai 24, 2014 1:25 pm

Hello,
I've been testing AW on the new computer. At first it started ok, but there has been some software/os updates installed and today it's not starting... I've cleaned up the appdata and programdata and reinstalled AW but it's crashing at start... :(
Any suggestions? I'm not sure what's causing this interference - I didn't catch the moment when it stopped working.

full report:

Code: Alles auswählen

Nazwa aplikacji powodującej błąd: Artweaver.exe, wersja: 4.5.3.936, sygnatura czasowa: 0x5365ea40
Nazwa modułu powodującego błąd: comdlg32.dll, wersja: 6.3.9600.17031, sygnatura czasowa: 0x53087a62
Kod wyjątku: 0xc0000005
Przesunięcie błędu: 0x00000000000428c0
Identyfikator procesu powodującego błąd: 0x1754
Godzina uruchomienia aplikacji powodującej błąd: 0x01cf774375429ffe
Ścieżka aplikacji powodującej błąd: C:\Program Files\Artweaver Plus 4\Artweaver.exe
Ścieżka modułu powodującego błąd: C:\Windows\system32\comdlg32.dll
Identyfikator raportu: b3534ec0-e336-11e3-8270-e03f499f8020
Pełna nazwa pakietu powodującego błąd:
Identyfikator aplikacji względem pakietu powodującego błąd:
Dateianhänge
2014_05_24appcrash.png

Benutzeravatar
Boris Eyrich
Site Admin
Beiträge: 1658
Registriert: Mo Nov 01, 2004 2:59 pm
Kontaktdaten:

Re: Bricked AW installation

Beitragvon Boris Eyrich » Sa Mai 24, 2014 3:12 pm

This is indeed a very strange error.

You can try to start Artweaver with pressed shift key to clear every preset and cache. If this does not work, maybe removing all registry keys can help:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Artweaver Plus\4.0\
HKEY_CURRENT_USER\Software\Artweaver Plus\4.0\

dwsel
Beiträge: 73
Registriert: Mo Nov 17, 2008 11:10 pm
Kontaktdaten:

Re: Bricked AW installation

Beitragvon dwsel » Sa Mai 24, 2014 3:54 pm

No luck - either way these registry keys were empty after uninstall. SHIFT didn't help. I've run SFC but it didn't found any broken system files. I've tried an older version (4.5) but it's the same error.

Maybe I could force x86 install too see if there's also problem? or run some dev version?

[edit]
Also checked other compatibility settings or if I didn't accidentally set ones, but nope. Antivirus turned off - no result.

Oh, and BTW: Win 8.1 with all updates + optional.

[edit2]
Good news is it works in the safe mode (didn't check thoroughtly but at least it opens without crash).

dwsel
Beiträge: 73
Registriert: Mo Nov 17, 2008 11:10 pm
Kontaktdaten:

Re: Bricked AW installation

Beitragvon dwsel » Sa Mai 24, 2014 4:54 pm

Solved problem by myself...

While preparing the report for you using Sysinternals Process Monitor http://technet.microsoft.com/pl-pl/sysi ... 96645.aspx I've suddenly noticed that there's an application showing up that shouldn't be affecting the startup process at all. After uninstalling the application AW works again.

I consider the problem solved. If you wish to further investigate this interaction I'll forward you more details and the faulty AW startup log via PM.

Cheers! 8)


Zurück zu „Discussion about Artweaver“

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 1 Gast